Семінар "Генеруй ідею та розпочни свій бізнес"

2020-02-11

11 лютого на базі Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості відбувся семінар "Генеруй ідею та розпочни свій бізнес" (до Міжнародного дня жінок і дівчат у науці). Завдяки тісній та ефективній співпраці між представниками центру зайнятості та Прилуцькою міською центральною бібліотекою імені Любові Забашти реалізувалася функціональна зустріч, предметом обговорення якої став цілий ряд актуальних проблем.
Начальник відділу активної підтримки безробітних Тетяна Столітня донесла до присутніх інформацію про можливість створення власної справи за умови допомоги з боку
Державної служби зайнятості, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Тетяна Нюнька навела реальні приклади успішної діяльності уже створених міні-підприємств на території міста та району.

Центр зайнятості2

За допомогою яскравого презентаційного матеріалу бібліотекар Прилуцької МЦБ ім. Л. Забашти Ніна Заболотна подала для учасників семінару цікаві відомості про жінок та дівчат винахідниць із різних історичних епох.
Жіноцтво детально ознайомилося із спадщиною винаходів Гітапатії Олександрійської, Марії Кюрі, Розалінд Франклін, Геді Ламар, Барб Кліко, Коко Шанель та Кари Маккалоу.

Центр зайнятості1

До уваги присутніх була також запропонована сучасна література на тему обговорення.

Основним меседжем семінару став вислів Коко Шанель: "Все у наших руках, тому їх не можна опускати", який не просто пройшов через усю зустріч червоною ниткою, а й змусив багатьох її учасниць серйозно задуматися над своїм майбутнім у сфері бізнесу.

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi