Бук-слем "Різдвяні дива вустами улюблених книжкових героїв"

2020-01-09

Дитинство - казкова пора, час невпинного знайомства з усім новим, безперервне пізнання світу і людей через невимушене спілкування, гру, книгу, уявну подорож чи заплановану екскурсію. Але, мабуть, найяскравішими у нашій пам'яті є спогади про новорічно-різдвяні свята. Вони живуть у наших серцях протягом року, а взимку спалахують яскравими зорями добра і віри у здійснення мрій.
Приємно, що січень у Прилуцькій міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти завжди ознаменовується цікавими зустрічами із підростаючим поколінням. Січень 2020 року не став винятком. До нашої світлої читальної зали завітали вихованці восьмого дитячого садочка імені Василя Сухомлинського.

Нов.дива2

Допитливі маленькі читайлики з радістю познайомилися із яскравими книгами на новорічно-різдвяну тематику, а ще старанно відгадали усі запропоновані загадки про зиму. Бібліотечна красуня-ялинка запросила діток до танцю. Малюки захоплено веселились у рухливих іграх та хороводах, розповідали улюблені віршики, переглядали повчальні мультики, а наприкінці свого першого знайомства із нашою книгозбірнею отримали невеличкі подарунки.

Нов.дива1

Ми щиро сподіваємося, що наші гості у майбутньому стануть справжніми книголюбами і усі їхні сподівання перетворяться на дійсність, дякуємо працівникам дитячого садочка за співпрацю, віримо, що справжні дива трапляються не тільки у казках, а і в реальному житті!

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi