Презентація робіт вихованців ЦТДЮ в техніці діамантової мозаїки

2021-03-10

На юнацькому відділі відбулась презентація робіт вихованців ЦТДЮ в техніці діамантової мозаїки.

Чудові картини, які виблискують на сонці справжнім діамантовим блиском, представили майстрині гуртка «Чарівна намистинка» (кер. Колеснікова О.В.), «Дівочої школи «Ассоль» (кер. Яременко І.В.), «Бісерне сяйво» (кер. Дорошенко С.М.), творча майстерня «Креативне рукоділля» (кер. Гордієнко М.Г.)
Дівчатка із задоволенням поділились окремими секретами своїх творчих надбань. Діана Капара розповіла про свої перші роботи, над якими приходилось сидіти допізна. Оля Харченко зосередила увагу на тому, що техніка діамантової мозаїки витренувала у неї посидючість і витримку. Дар'я Сєрова закцентувала увагу на виборі тем для своїх робіт.

АВ1

Чудові пейзажі, милі домашні улюбленці, величні і гордовиті тварини диких лісів і степів просто вражають всіх присутніх майстерністю виконання, кольоровою гаммою і неймовірним блиском, який інколи переходить у мерехтіння і казкове сяйво.

АВ2

Директор бібліотеки Людмила Зубко вручила грамоту учителю трудового навчання гімн №5 Оксані Чепурній за творчу співпрацю з бібліотекою та креативний метод популяризації книги у роботах, виконаних у техніці bookfoldinq та подякувала юним майстриням та керівникам гуртків ЦТДЮ за прекрасні роботи.
Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi