Дні шаленого читання

2016-03-30

29 березня відбувся перший День шаленого читання в міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти, який пройшов у рамках Всеукраїнського тижня дитячо-юнацького читання.

Популяризувати книгу, яка займає певне місце у житті, прийшли відомі люди у місті, люди, які досягли певних життєвих успіхів.

Директор ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Олександр Самусенко презентував книгу Ф.Шлінка «Чтец» та читав улюблені поезії Бориса Олійника.

Самусенко

Заступник з виховної роботи агротехнічного коледжу Світлана Жукова – поезії землячки Лілії Черненко та афоризми Ніцше.

Жукова С.

Директор міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти Людмила Трошина переконувала, що читати фантастику – це цікаво, а романи Люко Дашвар – повчально і корисно.

Трошина Л.

Начальник відділу Прилуцького міськрайонного управління юстиції Катерина Кантур відкрила для аудиторії сучасну письменницю Світлану Талан, а заступник з виховної робот медучилища Людмила Чернюк радила читати філософські поезії Віталія Іващенка.

Кантур К.

Студенти міських навчальних закладів із задоволенням слухали виступаючих та переглянули відеоролик «Що читають у Прилуках».

30 березня на юнацькому відділі спілкувались із відомими людьми міста – депутатом Прилуцької міської ради Володимиром Мазуренком, художником Анатолієм Риженком, начальником сектору Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Миколою Самбуром.

Риженко А. та Мазуренко В.

Всі запрошені розповідали про свої улюблені книги, які принесли з собою, зачитували уривки.
Студенти навчальних закладів міста не приховували здивування від того, із яким захопленням гості заходу розповідали про свій шлях до книги та читання, якими були переконливими у перевазі книги над комп’ютером.

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi