«Таємниці письменницьких шухляд»

2016-03-23

До Всесвітнього дня поезії в міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти відбулись літературні зустрічі відомих у місті майстрів пера із юними початківцями поетичного слова.

До Всесвітнього дня поезії1

Не випадково захід називався «Таємниці письменницьких шухляд», адже всі запрошені мали змогу поділитись новими творчими доробками.

До Всесвітнього дня поезії2

Були презентовані нові книги юних поетів: «…доки холоне кава» Богдана Власенка та «Таємниця твого Всесвіту» Надії Маринохи-Стеценко.

До Всесвітнього дня поезії3

Справжнім відкриттям стала письменниця Надія Марчук із села Ладан Прилуцького району, зараз проживає у Срібному. Вона має ряд перемог у Всеукраїнських літературних конкурсах «Коронація слова», «Золотий лелека» та ін.
У телефонному режимі відбувся зв'язок із поетесою. Надія читала власні поезії та розповіла про вихід у світ першої книги із трилогії «Спадкоємець та донька повітрулі».
У залі була оголошена пропозиція купити книги Надії Марчук, адже вона інвалід дитинства.
Прилуцькі поети Ніна Ткаченко, Світлана Коробова, Євген Постульга, Ніна Кочубей високо оцінили вірші юних початківців Ярослави Ворчак, Катерини Майстренко та Анастасії Пилипченко.

До Всесвітнього дня поезії4

За чашкою чаю йшла дискусія про роль поезії в сучасному світі, переглядались нові буктрейлери, які створили працівники бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 501

Коментарi